Menu
Сряда, 12 Юни 2019 19:52

Лятна школа „Магическа наука” кани учениците от Смолян в света на химията и физиката

Публикувана от Прочетена 462 пъти
Лятна школа „Магическа наука“ кани ученици от IV-ти до VIII-ми клас на магични занимания с химични експерименти от 19 до 25 юни. След атрактивните практически опити, участниците в занималнята ще се потопят в света на физиката и техниката отново учейки чрез забавление.

Заниманията ще стартират на 19 юни от 15:00 часа в Дома на техниката (бул. България 66, ет. 3). Допълнителна информация за условията за записване, можете да намерите на http://nts-sm.org/

Настоящият проект се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!