Лютви Местан в Доспат: Гласувайки за ДПС, гласувате за развитие на Родопите

Лютви Местан в Доспат: Гласувайки за ДПС, гласувате за развитие на Родопите
Гласувайки за ДПС, гласувате за развитието на Родопите, това заяви председателят на движението на предизборна среща с жителите на община Доспат. „ДПС полага грижи за хората от този край, и има желание да продължи да прави това, но ние нужна вашата подкрепа на 5 октомври“, каза още Местан. Хората бяха запознати от бившият Зам.-министър на земеделието и храните Бюрхан Абазов, за мерките, които са приети благодарение на ДПС, за подпомагане на земеделските производители и животновъди. „Това, което Ви бе казано от Абазов, го приемете като дадена дума от мен“, заяви Лютви Местан.
 
 
Той уточни, че когато поеме ангажимент, го изпълнява. ДПС поиска община Доспат да бъде управлявана от кмет на движението. „Не случайно с мен водя кметовете на Рудозем и Мадан, защото там нещата се получават и това се вижда от всички. Дори се пошегувах с тях, че са направили мускули от първи копки“, добави Местан. „Ако искате и вашата община да се развива, а да не е в застой, трябва отново да си изберете кмет от ДПС“, коментира председателя на движението. Водачът на листата в Смолянско Мустафа Карадайъ също поиска подкрепата на хората на 5 октомври.
На срещата в Доспат освен Централният лъч на ДПС бяха и всичките кандидат-депутати на движението, общински лидери на ДПС и ръководители на младежките структури на партията в областта.
Пресцентър на ДПС - Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре