Menu
Понеделник, 06 Ноември 2017 12:09

Малчугани от ДГ „Синчец” подариха на кмета Мелемов уникално пано с герба на Смолян

Публикувана от Прочетена 1164 пъти

Талантливите малчугани от Детска градина „Синчец” в Смолян подариха на кмета Николай Мелемов уникално пано с герба на нашия град, изработено от бобени зърна. С него те участваха  в конкурса за най -оригинално пано от смилянски фасул на наскоро проведения Празник в  Смилян.

Според дечицата и педагозите мястото на красивото пано е в община Смолян,  затова те решили да го подарят на кмета Мелемов. Малчуганите поздравиха градоначалника,  рецитираха стихове и пяха песнички.

Мелемов им благодари за прекрасния подарък. Той им пожела да растат здрави, щастливи, да се забавляват и изявяват, а той винаги ще ги подкрепя, както и досега, съобщиха от общината.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!