Интериорна Фотография от Елена Стаматова - Elista

Добави към любими
Телефон 359895646470
Добавена на: 06-09-2022
Променена на: 06-09-2022
Публикувана от

Описание


Една от най- търсените ни услуги в подкатегория “фотография” е интериорната фотография. Елена има дългогодишен опит в заснемането на интериорни и екстериорни фотосесии на хотели, заведения, къщи, апартаменти и обществени сгради. Този вид фотография е изключително важна за всеки бизнес, туй като първото впечатление винаги е визуално, а все повече първата ни представа за място е от екран. Именно за това качествените снимки и дадено място могат значително да повишат интереса към него и да предизвикат желание за присъствие.
На база тези няколко детайла, нашите снимки продават като повишават интереса към Вашия продукт. Ние ще изберем точната светлина, ще направим нужните корекции в малките предмети и детайли в помещението, след това всяка снимка се обработва за перфектен баланс. 
След приключване на фотосесията, Вашите снимки ще бъдат подготвени в различни формати, което предоставя и възможността с тях да бъде направена и последващата физическа или дигитална реклама. По този начин Вие ще успеете да спестите повече време и средства!

Област:

Област Варна

Информация за обявата

ID на обявата: 98
Показан: 11201
Изтича: never expire
Публикувана в категория:: Услуги

Коментари

Recurring advert views in total: 2937
Unique advert views in total: 8263