Онлайн Счетоводство от Ер Ер Консулт

Добави към любими
Телефон 359899205957
Добавена на: 15-11-2022
Променена на: 15-11-2022
Публикувана от

Описание


Търсенето на онлайн счетоводство през последните 15 години се е повишило значително, това се дължи на факта, че все повече се развиват фирмите и физическите лица, които упражняват всякакъв вид дигитални услуги или дигитални продукти. Ние от Ер Ер Консулт имаме над 10 години опит в работата с фирми, които предоставят подобни услуги. 
Нашето онлайн счетоводство се разделя на два подраздела - осчетоводяване на онлайн магазини и на хора, които предлагат фрийланс услуги. Ето и някои от услугите, които са включени в онлайн счетоводството:


Консултации за спазване на данъчното законодателство 


Счетоводна отчетност на приходите, разходите и движенията на паричните средства


ТРЗ и Личен състав


Годишно счетоводно приключванеЦените се осчетоводяване на онлайн магазин сме разграничили на два пакета - Търговия “мини” като започващ месечен абонамент от 180 лв/месец. Това го препоръчваме за малко бизнеси, които не са регистрирани по ДДС
Другият ни месечен пакет е “Търговия ДДС” със започваща цена на месец от 280лв/месец и го препоръчваме за бизнеси регистрирани по ДДС.

Фрийланс осчетоводяването сме го разделили също на две опции - за физически лица или за регистрирани фирми. Когато сте физическо лице и в зависимост дали подлежите на ДДС, ще подадем ежемесечните отчетни регистри и декларации за дължими данъци. Като допълнение към това ще извършваме ТРЗ и личен състав, и счетоводно годишно приключване. Цените започва от 50лв/месец до 90лв/месец, в зависимост дали сте регистрирани по ДДС.

Ако сте фирма предлагаща дигитални услуги също ще е от значение дали сте регистрирани по ДДС. Ще следим Вашите приходи, разходи и парични потоци. ТРЗ с личен състав и годишно приключване са също включени в месечните абонаменти. Цените им започват от 90 лв/месец до 150 лв/месец, отново в зависимост от това дали сте регистрирани по ДДС.

Област:

Област Шумен
гр. Шумен, ул. Добри Войников 17 9700

Информация за обявата

ID на обявата: 178
Показан: 842
Изтича: 13-02-2023
Публикувана в категория:: Услуги

Коментари

Recurring advert views in total: 192
Unique advert views in total: 649