Малките творци на Смолян се забавляваха на фестивала "Празник на цветовете"

Малките творци на Смолян се забавляваха на фестивала "Празник на цветовете" Малките творци на Смолян се забавляваха на фестивала "Празник на цветовете" Малките творци на Смолян се забавляваха на фестивала "Празник на цветовете" Малките творци на Смолян се забавляваха на фестивала "Празник на цветовете" Малките творци на Смолян се забавляваха на фестивала "Празник на цветовете" Малките творци на Смолян се забавляваха на фестивала "Празник на цветовете"
Емоции, цветове, детски смях, щастливи грейнали лица… това се случи в първия ден от Арт фестивал "Празник на ЦВЕТОВЕТЕ" в гр. Смолян!
 
Вълнуващо преживяване и за децата, и за родителите им! Да се докоснеш до магията на цветята, да чуеш своята лична приказка, да притихнеш с посланието си, и да се отпуснеш… в забавление, в рисуване, в мечтание!
 
Разпознати и нарисувани емоции с художника Boris Kisiov, сътворена мечта с Василка Михалакева, споделена реалност с Mirqna Topalova-Hadjieva, Фатме Осман, Нина Янева, различна визия с рисунки по лицето с Mariya Popova … и всичко това заснето и пресъздадено от Milenka Marinska-photography …. Вълшебство е!
Източник: Арт фестивал "Празник на цветовете"
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре