Menu
Вторник, 27 Ноември 2018 13:08

Маратон по бързо ходене в Златоград

Публикувана от Прочетена 1482 пъти
Маратон по бързо ходене в Златоград снимка: Община Златоград
На 23 ноември в град Златоград над 150 ученика се включиха в първото състезание по бързо ходене „По стъпките на Делю войвода”.
 
Стартът на маратона бе даден с изстрел на автентичен пистолет от тюфекчия, облечен с традиционна родопска носия. От центъра на града участниците преминаха през няколко централни улици и завършиха на площада. 
 
Организатори на мероприятието бяха Община Златоград, Ротари клуб Златоград – Неделино и младежкият Интеракт клуб Златоград. Състезанието се проведе в две възрастови групи – 5-7 клас и 8-12 клас. Всички участници получиха по една фланелка за спомен, а победителите и техните подгласници спечелиха медали и почетна купа. 
 
Наградите бяха осигурени от „Минстрой холдинг” АД и Ротари клуб Златоград-Неделино. 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!