Menu
Понеделник, 03 Юли 2017 17:46

Мариан Бачев благодари на кмета Мелемов, че младите му актьори се обучават и ще играят на сцената на РДТ

Написана от
Мариан Бачев  благодари на кмета Мелемов, че младите му актьори се обучават и ще  играят на сцената на РДТ снимка: община Смолян
Кметът Николай Мелемов се срещна с Мариан Бачев, който е в Смолян с ръководената от него Театрална работилница „Мариан Бачев и Аркадия Фюжън Арт” . Популярният актьор и театрален педагог благодари на градоначалника за съдействието и подкрепата, за да може младите таланти да осъществят финалния етап на обучението си за този сезон. Във вторник, 4 юли,  младите актьори ще представят в РДТ „Николай Хайтов” от 17,30 два спектакъла – „Крушата Рагаца” по Станислав Стратиев  и „Филмирана провинция”,  драматизация по разкази на Чудомир. „ Каня прекрасната смолянска публика и Вас да посетите двата спектакъла на нашите деца – вярваме, че искрено ще се забавлявате”, отправи покана  Бачев към Мелемов.
Актьорът от „Шоуто на Слави” е решил  да доведе младите артисти от София в истински театър, където по думите му са били посрещнати радушно. Участието на театрална сцена ще бъде тест за младите актьори, защото през август те ще се представят на първото си международно турне в Битоля /Македония/ на Детския Международен Театрален Фестивал „Битолино“ 2017.
Кметът Мелемов пожела успех на Бачев и неговите млади актьори.
 
Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!