Menu
Сряда, 02 Януари 2019 13:37

Мъж падна от парапет на тераса в заведение в с.Баните

Публикувана от Прочетена 2281 пъти

На 01.01.2019 г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу Л.П. на 30 години от с. Гълъбово, общ. Баните, за това, че на 01.01.2019г. около 04.45ч. в с. Баните пред заведение за бързо хранене, след сбиване, прехвърля през парапета на терасата 32-годишен мъж от с. Баните, който пада от височина от около 3 метра на земята.

В следствие на падането 32-годишният мъж е със счупване на двата глезена на краката.Настанен е за лечение в МБАЛ-Смолян, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан и е извършен оглед. 30-годишният Л.П. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!