Мъжки маратонки –  защо, кои и къде

Мъжки маратонки –  защо, кои и къде

Мъжете са безкомпромисни що се касае до обувки. Нежният пол често се захласват по естетическият изглед и забравят  да се поинтересуват от ценни характеристики на функционалност и удобство. Ето защо и те често харчат пари за обувки. При силният пол няма такива пропуски. Всеизвестен факт е, че мъжете предпочитат да имат два-три чифта обувки, но маркови, с високо качество, удобни и всичко това да не е за сметка на естетическата им външност. В повечето случаи това е печеливша стратегия.

Защо?

  1. Защото във всеки един момент от ежедневието си с качествени обувки – фитнес, друг спорт, катерене, планински преход с приятели, разходка в парка, вечер на клуб или бар, на среща и защо не на работното място.
  2. Защото прави добро впечатление – не само на жените, но и на всички хора около вас. Всички обичат добре облечени и обути мъже и когато видиш, че конкретния не прави компромис с качеството на обувките си, това говори и за него като човек;
  3. Защото е по-голяма финансова инвестиция, но веднъж – чували сте от много мъже как дадени маратонки са им от „еди-колко” си години. Те предпочитат да дадат веднъж по-голяма сума пари за един-два или три чифта обувки, които обаче имат в пъти по-дълъг живот от евтините такива. В по-дългосрочен план може да се установи, че това е съвсем разумно, защото разделяйки сумата на всички месеци, в които обувката ви върши качествена работа, ще установите, че ви е излязла по-евтино от всичките евтини обувки, които сте закупили през това време;
  4. Защото държите на здравето и удобството си – и те двете никога не си заслужават, ако за тяхна сметка спестите някой лев или се чувствате некомфортно цял ден. Качествените и маркови мъжки маратонки се грижат за удобството на стъпалото, а то за цялата ви стойка и тяло. От тук идва и удобството, по-голямата ви издръжливост и евентуални болки в различни мускули и стави.

Кои?

Отговорът ще бъде кратък:

  1. Nike;
  2. Adidas;
  3. Puma;
  4. Converse

Класацията не е ранжирана, а има за цел да покаже трите водещи марки за спортни стоки на световния пазар. Всяка една от тях има своите фенове, а те своите доводи да харесват повече нея.

Едни от най-добрите мъжки маркови ежедневни маратонки са :

-         Мъжки обувки puma smash v2 buck ftw black;

-         мъжки маратонки nike air max vg-r black/white;

-         мъжки обувки adidas terrex agravic tr g black

 

Едни от най-купуваните маркови мъжки маратонки за бягане са:

-         Мъжки маратонки adidas alphatorsion m pine;

-         мъжки маратонки nike air zoom pegasus 36 white/black;

-         мъжки маратонки puma ignite flash evoknit footwear white

 

 

Особено предпочитани обувки за фитнес и други тренировки:

-         Мъжки маратонки puma evospeed;

-         мъжки маратонки nike air max impact black/grey/red;

-         мъжки маратонки puma evospeed 5 fg

 

За любителите на ежедневния спортен стил ще представим едни от най-предпочитаните модели мъжки кецове:

 

-         Мъжки кецове converse chuck taylor all star hi navy;

-         мъжки кецове converse chuck taylor all star ox navy;

-         кецове converse chuck taylor all star leather black

 

Лидерството в кецовете определено е марката на Converse. Като сред тях има и модели, които мъжкия пол носят в офиса и други по-официални поводи.

 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре