Петък, 23 Октомври 2015 22:34

Михаил Миков закри предизборната кампания на БСП в Смолян с родопски гайди

Михаил Миков закри предизборната кампания на БСП в Смолян с родопски гайди
Михаил Миков закри предизборната кампания на БСП в Смолян с родопски гайди снимки: БСП Смолян
Тук съм, за да подкрепя Стефан Сабрутев и нашата общинска листа за съветници, каза в Смолян председателят на Висшия съвет на БСП Михаил Миков. Той участва в заключителната поява на предизборната кампания на социалистите в читалище „Орфееви гори -1870” тази вечер, 23 октомври. Михаил Миков изрази своята увереност, че хората от община Смолян ще гласуват своето доверие на кандидата за кмет на общината, кандидатите от БСП за местния парламент и кандидатите за кметове на населени места, защото родопчани, както и хората в цялата страна много силно искат промяната. Когато се отправят към избирателните секции на 25 октомври, ще си помислят за това, че 80 процента от първокласниците в Смолянско са от бедни семейства, за това в какво състояние са земеделието, образованието, здравеопазването, ще помислят каква човешка и социална чувствителност трябва да има кметът, за да се чувстват жителите на Смолян домакини на своята община.
 
 
    През целия месец на предизборна кампания, председателят на БСП се е убедил, че българите не могат да приемат политиката, която днес се провежда против техните интереси. Преди година те не гласуваха за сега управляващите, за да вдигнат възрастта на пенсиониране на 67 и съответно на 65 години, за да обложат с данъци най-бедните, за да отнемат различни минимални социални привилегии. На шивачките от златоградското село Долен, които работят на минимални заплати, им е отнето правото на 10 процента възстановяване или по 408 лева годишно. Тези, които се занимават със земеделие, питат, защо точно гражданите с най-ниските доходи се увеличават с 10 процента осигуровките. Производители протестират срещу цената на млякото, срещу санкциите срещу Русия и невъзможността на изнасят своята продукция за огромния руски пазар.
 
 
     На финала на тази кампания БСП излиза с гордо вдигната глава пред избирателите си, на които може да каже, че била почтена с хората, каза Михаил Миков, въпреки че тяхната воля е отредила на социалистическата партия ролята на опозиция. Убеден съм, че с вашата подкрепа за Стефан Сабрутев и кандидатите на БСП ще им дадете сили да се борят за по-добър живот в Смолян, защото те най-истински представляват интересите на всички граждани. Ако искате промяната в местната власт на Смолян, дайте им вашето доверие, призова председателят на БСП.
 
 
    С новата енергия, която ще получи от вас, в това трудно време, Стефан Сабрутев ще разкрие потенциала на община Смолян и ще накара сърцето на Родопите, нашият град Смолян, да се върне на заслуженото място в националното развитие на страната, заяви Дора Янкова, народен представител от 22-ри Смолянски многомандатен избирателен район. Нека му дадем тази възможност, както и  на съветниците от листата на БСП и на кандидатите за кметове на населени места, да бъдат полезни за всички нас, защото имаме нужда от справедливост и успешно развитие.
 
 
     Стефан Сабрутев благодари на всички, които в края на кампанията са повярвали, че статуквото може да бъде променено в името на Доброто. На всички, които ще му дадат доверието си, което той ще се постарае с всички сили да оправдае. Убеден е, че след четири години ще може с достойнство да гледа съгражданите си в очите, че не ги е предал. Защото е уверен, че както той, така и всеки от кандидатите за съветници носи нужната сила и воля да се пребори с трудностите. Изпращате ни в общината с чисти сърца и чисти ръце – такива и ще останем, обърна се той към залата, изпълнена с членове  и симпатизанти на БСП. Жребият ни отреди №1 и вярвам, че ще бъдем първи.
      Певицата Петя Буюклиева и самодейни състави от читалище „Орфееви гори - 1870” изнесоха концерт.
 
БСП СМОЛЯН
ПРЕСЦЕНТЪР
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!