Menu
Петък, 17 Март 2017 17:41

Миро, Анелия, Криско, Деси Бакърджиева и Тити Папазов в клип с омбудсмана Мая Манолова, събират пари за баба и дядо

Публикувана от Прочетена 2297 пъти
Миро, Анелия, Криско, Деси Бакърджиева и Тити Папазов в клип с омбудсмана Мая Манолова, събират пари за баба и дядо снимка: Пресцентър на Омбудсмана на Република България

Попзвездата Миро, рапърът Криско, фолкдивата Анелия, актрисата от хитовите сериали „Стъклен дом“ и „Откраднат живот“ Деси Бакърджиева, баскетболният треньор Тити Папазов и омбудсманът Мая Манолова заснеха клип на Националната кампания „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“. Във видеото, лицата на инициативата призовават хората с добри сърца да дарят средства за възрастните хора, така че те да посрещнат по-достойно големия християнски празник. „Звездите“ на „Великден за всеки“ се справиха със задачата за по-малко от 30 минути, което по думите на екипа на БНТ, заснел видеото, е истински рекорд.

Клипът ще се завърти още от следващата седмица по всички телевизии с национално покритие, както и в радиоефира.

Видеото може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=1rbX66mE0uw

Тази година кампанията „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“ набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст (БЧК)  

       IBAN: BG53UNCR70001522802795

       Банков код: UNCRBGSF

       Или със SMS 1255 - на стойност 1 лев, освободен от ДДС

       На стационарен номер 0900 5 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС

     Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК –

      www.redcross.bg

       На Интернет платформата AMMADO –

      https://www.ammado.com/nonprofit/bulgarianredcross/statement

 

Пресцентър на Омбудсмана на Република България

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!