Menu
Сряда, 15 Май 2019 19:35

„Млад огнеборец” се проведе в Златоград

Публикувана от Прочетена 1712 пъти
На 15 май, на Стадион „Златоград”, се проведоха Районните състезания с Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец”. Мероприятието е част от превантивната дейност сред подрастващите, която Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” осъществява на територията на Община Златоград и Община Неделино.

В състезанието взеха участие ученици от училищата в двете общини: СУ „Антим І” гр. Златоград, ОУ „Васил Левски” гр. Златоград, СУ „Св.Княз Борис І” с. Старцево и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Неделино.

След динамично и напрегнато състезание, на първо място се класираха учениците от СУ „Антим І” гр. Златоград, с резултат от 1069 точки. Второто място взе отборът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Неделино, с резултат от 1023 точки. На трето място се класира отборът на ОУ „Васил Левски” гр. Златоград, с резултат от 1010 точки. На четвърто място се класира отборът на СУ „Св.Княз Борис І” с. Старцево, с резултат 983 точки.

Победителят от Районното състезание ще вземе участие в Областното състезание в град Смолян на 17.05.2019 г.

Заместник-кметът на Община Златоград - Елмира Угорлиева-Пехливанова поздрави младите огнеборци, като им пожела много успехи и със същия ентусиазъм да се включват в бъдещи доброволчески инициативи. Заедно със Секретаря на Община Златоград - инж. Елка Чаушева връчиха наградите на участниците, осигурени от Община Златоград-МКБППМН и Община Неделино.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!