Младежи от Смолянско представиха България на международен проект по програма Еразъм + в Испания

Младежи от Смолянско представиха България на международен проект по програма Еразъм + в Испания Младежи от Смолянско представиха България на международен проект по програма Еразъм + в Испания Младежи от Смолянско представиха България на международен проект по програма Еразъм + в Испания
Група от 6-ма младежи от Смолянско представиха България на международен проект финансиран по европейската програма Еразъм + в Испания, Андалусия на тема „Monument To My Moment“. Домакин на обмена е испанската организация „Tantaterra”, а възможността за участие бе предоставена от младежкото сдружение „Млади изследователи за младежко развитие“, чийто център е в Смолян.
 
Проектът събира 30 млади хора от различни държави в Европа в къмпинг в горска местност близо до крайбрежието на Атлантическия океан. В продължение на 10 дни младежите развиваха своята емоционална интелигентност, докато опознаваха света на глината.
 
„По време на проекта създадохме приятелства за цял живот и научихме много за глината и емоционалното здраве. Любимата ни дейност беше, когато имахме емоционална среща с детето вътре в нас, чрез медитация.“, казват младежите от Смолян. Всички те носят не само спомените си от проекта, но и ръчно-изработен монумент от глина, отразяващ техния вътрешен свят. „За нас себепознаването и личностното обогатяване са много важни, и се надяваме споделяйки своето преживяване, повече хора да проявят интерес към възможностите предоставени от Еразъм+“.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре