Младежите от ГЕРБ-Смолян изработиха тенис маси и ги подариха на общините

Младежите от ГЕРБ-Смолян изработиха тенис маси и ги подариха на общините
Младежката организация на ГЕРБ – Смолян подари 10 тенис маси и десет комплекта спортни принадлежности /ракети за бадмингтон, топки за волейбол, баскетбол и футбол, комплект хилки за тенис на маса, детски спортен екип/ на десет общини в област Смолян. Тенис масите са изработени от младежите на ГЕРБ.  Инициативата е провокирана от желанието да се създадат по-добри условия за спорт и отдих в малките населени места, където има млади хора и подрастващи.
 Във връзка с това координаторът на МГЕРБ – Смолян и кандидат за депутат на ПП ГЕРБ от листата на 22-МИР Смолян, Димитър Настанлиев каза: 
  „Ние вярваме, че здравето е пряко свързано със спорта, който калява редица качества, сред които организираност, трудолюбие, активност и дисциплина. Ако чрез това свое дарение сме помогнали на младите хора да изберат и прекарат свободното си време в игри на тенис, федербал, волейбол, баскетбол, футбол, вместо да извършват злонамерени действия, то сме постигнали целта си”, заяви Димитър Настанлиев, областен координатор на МГЕРБ и кандидат-депутат.
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 
Пресцентър на ПП ГЕРБ –Смолян
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре