Menu
Петък, 06 Януари 2017 16:20

Младежите от "Родопски хайдути" извиха хоро в р. Бяла в Смолян

Написана от
Прочетена 1264 пъти
Младежите от "Родопски хайдути" извиха хоро в р. Бяла в Смолян снимка: Смолян днес!
Васил Марински /27г./ от патриотичното сдружение "Родопски хайдути" извади кръста от водите на р. Бяла на Богоявленския водосвет в кв. Устово в Смолян. Младежите от "Родопски хайдути" извиха хоро в реката, въпреки минусовите температури и снеговалежа. Водосвет за Йордановден бе отслужен и в центъра на Смолян от архимандрит Висарион. Той освети бойните знамена на 101 Алпийски батальон на тържествена церемония пред катедралния храм "Св. Висарион Смоленски".
В съслужение със свещеник Димитър Михайлов, архимандрит Висарион отслужи Света Божествена литургия за Йордановден в катедралния храм. Сред миряните бяха кметът Николай Мелемов, областният управител Недялко Славов, неговият заместник Адриян Петров, командирът на 101-и Алпийски батальон подп. Димитър Кацаров.
 
Източник: БТА
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!