Младежки център „Чисти сърца” навършва една година

chisti_sarcaПо повод на големия християнски празник – Въведение Богородично и Ден на християнското семейство и на православната младеж,  на  20 ноември / петък/ от 18 часа в зала 1 на Родопския драматичен театър в Смолян ще се състои традиционният празничен концерт, организиран от Негово Преосвещенство Константийския епископ Антоний. На този ден се
навършва една година от създаването  на Православния младежки център „Чисти сърца”, която ще бъде отбелязана на концерта. За една година в центъра „Чисти сърца”, с ръководител епископ Атнотий бяха сформирани 4 форми на творческа и изпълнителска дейност – вероучение, хорово пеене, рисуване и приложни изкуства и журналистика.Спечелен бе проект „Общуване чрез творчество”, който даде възможност  от тази учебна година кръжоците да се увеличат с още дейности - детски балет, дърворезба, фотография, операторско майсторство и тон-режисура. Бяха организирани благотворителни изложби – базар, децата от „Чисти сърца” участваха в различни обществени и благотворителни  прояви. Открит бе клон  /неделно училище/ на „Чисти сърца” към храм „Св.Св. Константин и Елена” в Момчиловци. Децата имаха и медийни изяви в централните и местни медии.
Епископ Антоний кани най-учтиво всички граждани на концерта, за да съпреживееят заедно радостта на празника. Входът е свободен.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре