Menu
Сряда, 19 Април 2017 17:14

Млади таланти от Смолян ще се състезават в конкурс, посветен на „Живот без дрога и агресия”

Написана от
Млади таланти от Смолян ще се състезават в конкурс,  посветен на „Живот без дрога и агресия” снимка: община Смолян
В продължение на инициативите „Живот без дрога и без агресия”, Община Смолян, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Превантивно – информационен център по наркотични вещества  и  Детска педагогическа стая към РУ на МВР, организират конкурс „ Талант на Смолян- 2017“. Събитието ще се проведе на 30 април от 9,30 часа в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов”. Досега са получени 35 заявки за участие от индивидуални изпълнители, дуети, певчески, танцови и театрални формации. Те ще бъдат разделени в три възрастови групи съответно участници от детски градини, І –ІV клас, V- VІІІ клас и ІХ –ХІІ клас. Съорганизатори на мероприятието са Център за подкрепа на личностното развитие – ОДК – Смолян и Младежки общински ученически съвет към Община Смолян.
Най-добре представилите се участници ще получат  Награда от кмета на община Смолян и  началника на РУ на МВР. Грамоти и купи за индивидуалните изпълнители и формации за І, ІІ, ІІІ място за всяка възрастова група по отделните жанрове
    
Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!