Мобилни екипи на полицията организират отворени приемни в общините Баните, Неделино и Доспат

Мобилни екипи на полицията организират отворени приемни в общините Баните, Неделино и Доспат

Мобилни екипи на ОДМВР-Смолян ще проведат традиционните срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на областта. В екипите са включени полицейски инспектори от Криминална полиция, Икономическа полиция и Охранителна полиция.

Целта на изнесените приемни е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред в малките населени места. Те се организират независимо от служителите, обслужващи съответния район. Гражданите и представителите на местната власт имат възможност да подават сигнали във връзка с пътната безопасност, опазването на обществения ред, за извършени престъпления, както и сигнали, налагащи предприемане на действия от други компетентни институции.

През идния месец ще бъдат посетени селата Стърница, Давидково и Дебеляново от община Баните на 7 юни, а на 14 юни са срещите в селата Върлино, Върли Дол и Крайна, община Неделино. Срещите с жителите на доспатските села Любча, Късак и Змеица са на 21 юни.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре