Menu
Понеделник, 18 Декември 2017 10:34

Мотокар затисна и уби собственик на гатер

Публикувана от Прочетена 4250 пъти

На 16.12.2017 г. около 15.50 ч. в РУ-Мадан е получено съобщение, че на около 15.40 ч. в с. Давидково, общ. Баните, в промишлена зона, на път, водещ към гатер,

43-годишен мъж от с. Давидково, собственик на фирма, губи живота си при трудов инцидент. По първоначални данни, при транспортиране на дървени отпадъци с мотокар, мъжът слиза от мотокара без да го обезопаси, след което същият тръгва назад и се преобръща като затиска 43-годишния мъж, който починал на място.

Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при Окръжна следствена служба при Окръжна прокуратура - Смолян, екип на РУ-Мадан и РС ПБЗН-Баните.

Тялото на починалия е транспортирано в МБАЛ-Смолян за извършване на аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!