Menu
Четвъртък, 04 Октомври 2018 10:28

МСТК "Момчил Адвенчър" организира финално младежко събитие в местността Картола

Публикувана от Прочетена 946 пъти
село Момчиловци село Момчиловци

МСТК "Момчил Адвенчър" организира финално младежко събитие в местността Картола, с начало  07.10.2018г. от 12.00 часа. Дейността е част от проект "Нашето различно лято", дог. 25-00-17/18.05.2018г., подкрепен от Министерство на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10А от Закона за хазарта за 2018г. 

Общата цел на проекта е свързана с подобряване качеството на живот на младите хора чрез изграждане на социално отговорно поведение, както към себе си и околните, така и към природата, като им помогне да развият умения за справяне в рискова среда и непредвидени ситуации, както и да осъществи ефективна превенция на актуалните форми на зависимости и нарастващата агресия сред младите хора, чрез активното им включване в спортни, образователни и атрактивни дейности.
 
В тази връзка, каним всички младежи на възраст 15- 19 год. и техни приятели и близки да се присъединят към нас, за да се докоснат до магията на различни видове спорт. Да се запознаят с изключителни млади хора, участници в инициативата, които ще споделят своите впечатления и ще демонстрират новите умения, придобити в рамките на проектните дейности.
 
Всеки посетител ще може да избере да участва в игра на пейнтбол, да покара маунтин байк, стрелба с лък и други спортни активности, които сме подготвили. Младежите от целевата група ще  запознаят участниците в събитието, с видовете агресия и зависимости, както и начините за преодоляването им. Очакват ви много музика, забавления и изненади. 
 
  
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!