Menu
Събота, 18 Март 2017 15:25

Мустафа Карадайъ /ДПС/: Патриотизмът не е на думи, патриотизмът е на дела

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

С възпоменателен митинг в Барутин днес беше отбелязана 45-годишнината от Възродителния процес и насилствената смяна на имената в доспатското село.
При трагичните събития през 1972 година са загинали двама жители на с. Барутин, трима са ранени, а десетки са били интернирани в различни краища на страната.

dps 18 03 001

По време на митинг- срещата областният лидер на партията Салих Аршински представи листата на ДПС за област Смолян.

„Срещу нас и срещу вас стоят патриоти. Тези, които пострадаха в името на демокрацията са най-големите патриоти. Не се делете за каквото и да е“, призова и водачът на листата на ДПС в област Смолян Хайри Садъков.

На митинга в Брутин присъстваха още председателят на партията Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова, Младежкият председател Илхан Кючюк, Йордан Цонев – водач на листата в Хасково, кандидатите за народни представители, областни и общински председатели на ДПС, кметове и общински съветници.

dps 18 03 002

„Преди 27 години свалихме тоталитарната система, която бе потъпкала достойнството и гордостта на една част от обществото, която работеше против завета на Левски, каза пред множеството председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.
"Паметта ни помага, затова сме тук. Преди 45 години се случваха грозни събития първо в западните и средните Родопи. В източните Родопи тогава казваха, че при тях мъката няма до дойде, но дойде и Родопите станаха единни в болката. После в Лудогорието. Всички в България станаха единни в мъката и дадохме жертви, за да бъдем равни, с равни прави и свободи в нашата Родина“, посочи Карадайъ.
Той подчерта, че 27 години ДПС се е борило против омразата, разединението и противопоставянето, което е истинския патриотизъм, а не този на „лъжепатриотите“, чиито думи противопоставят и разделят.Патриотизмът не е на думи, патриотизмът е на дела", заяви Карадийъ.

Председателят на ДПС цитира и думите на създателят на светска Република Турция Кемал Ататюрк, че всеки, който е против България е против Турция. „Всеки, който се опитва да противопоставя България и Турция, е против и България, и Турция“, заяви Карадайъ.
Основната цел на ДПС е завета на Апостола на свободата Васил Левски за : "Чиста и свята република!"

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!