Мустафа Карадайъ е водач на листата на ДПС в Смолян

Мустафа Карадайъ
В сряда на заседание на Централния предизборен щаб на ДПС, съвместно с Областния предизборен щаб на ДПС – Смолян беше подредена листата на кандидатите за народни представители за  43 – то Народно събрание, както по позиции, така и по имена. Водач на листата е секретарят на ЦОБ на ДПС Мустафа Карадайъ. На второ място е председателя на общинската организация на ДПС в Мадан Хайри Садъков,  Десислава Димитрова – представител  на бизнеса от община Смолян е трета. Четвърти в листата е общинския председател на ДПС – Доспат Пламен Айвазов, следван от Ферид Добревски  - председател на общинската структура на ДПС в Рудозем, Севим Мусак – МДПС , Елисавета Кехайова –зам.-кмет на община Кърджали, която е родом от Неделино и Салих Аршински – областен лидер на ДПС – Смолян.
Листата е подредена с консенсус, има представители, както на младежите, така и от общинските структури на Движението в областта. Всеки един от тях, е доказан  професионалист в своята област. Има хора с опит в политиката, като Мустафа Карадайъ,  Хайри Садъков, Елисавета Кехайова и Салих Аршински. Има и млади попълняния, които тепърва ще набират опит в политиката, като Севим Мусак, която беше и в листата на кандидатите за Европейския парламент. Оценката  за нейната работата, както от страна на централното, така и от областното ръководство беше много висока, именно заради това е между осемте кандидати за народни представители.
С настоящата листа ДПС – Смолян си поставя за цел спечелването на два депутатски мандата от  Смолянско и запазване на позицията си като водеща политическа сила в областта, коментират от партията.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре