Menu
Понеделник, 20 Март 2017 07:17

Мустафа Карадайъ в Неделино: Кажете „Не“ на страха и омразата

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ се обяви против страха и насаждането на омраза по време на предизборната среща с жителите на община Неделино.

„ Изборът е наш! Дали искаме да живеем в страх и преса, или искаме да се случва нещо положително при нас“, заяви Карадайъ в препълнената зала на читалището в родопския град.

Той припомни, как през 2013 г., при едно негово посещение, хората от общината ги е било страх да отидат на организираното мероприятие от ДПС. Той изрази и радостта си, че вече в Неделино е започнала промяната.

dps 20 03 002

„Ако още тогава бяхте казали „Не“ на страха, сега щяхме да сме в голяма и уютна зала, каквато има в Рудозем и Мадан, а не в залата на читалището, която се оказа малка за всички желаещи да присъстват, и се налага над 100 души да стоят вън и да слушат“, добави Карадайъ. Домакинът на предизборната среща Боян Кехайов, който е и кмет на община Неделино, припомни заслугите на ДПС, за реализирането на два основни проекта в общината.

„Благодарение на ДПС и личният ангажимент на неговия председател Мустафа Карадайъ, в момента се реализира т.н. втора главна и изграждането на мост. Единствено от ДПС срещнах разбиране, призовавам ви да гласувате за тях, за да продължим развитието на Неделино“ , призова Кехайов. Той припомни, че именно жената, с която е решил да сподели живота си е втора в листата на ДПС за регион Смолян – Елисавета Кехайова.

„Какво по-хубаво от това да имаме такава подкрепа в бъдещото Народно събрание, да имаме и там човек“, добави градоначалникът на Неделино.

„Аз съм тук, като жена, като майка, а не като евродепутат или зам.-председател на ДПС, за да дам подкрепа на Елисавета, защото тя го заслужава и ще работи за вас“, категорична бе Филиз Хюсменова.

dps 20 03 001

Водачът на листата на ДПС от Хасково и член на ЦОП на ДПС Йордан Цонев, също призова за подкрепа, като се ангажира да постави проблемите на Неделино на масата, ако избирателите им дадат тази възможност.
“Аз се ангажирам да съдействам. От наша страна вече общественият договор е подписан, сега остава от ваша страна да направите това на 26 март, като гласувате с № 9 в бюлетините“, добави Цонев.

Той категорично заяви, че за да се случи нещо хубаво за общината, подкрепата за ДПС трябва да е голяма. Мустафа Карадайъ, припомни и думите на почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган - „Всички ние, сега и християни и мюсюлмани, от всички етноси сме призвани на 26 март да направим един исторически ход, за бъдещето, за развитието на нашата Родина, за общото ни бъдеще“.

За единство и поглед в една посока се обяви и водачът на листата на ДПС от област Смолян Хайри Садъков.

„На нас ни е нужно добро и сигурно управление, за да продължим да живеем в България, затова ви призовавам и се надявам да ме подкрепите, както мен така и целият отбор на ДПС, който няма да обещава чудеса. Той ще обещае само едно – да не забравяме от къде сме тръгнали, да се връщаме тук, защото това е нашият дом и тук са нашите семейства и никога да не предадем вашето доверие“, обърна се към своите съграждани втората в листата Елисавета Кехайова.

На срещата присъстваха още представители на Централния предизборен лъч, областното ръководство на ДПС, представители на общински структури и кметове от Движението.

Пресцентър на ДПС - Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!