Мустафа Карадайъ в с. Гълъбово: Родопите са наша отговорност

Мустафа Карадайъ в с. Гълъбово: Родопите са наша отговорност
Родопите са наша отговорност, това заяви водачът на листата на ДПС в Смолянаско Мустафа Карадайъ на среща с жителите на с. Гълъбово, общ. Баните. „Грижата за хората от Родопите, ние от ДПС го имаме за наше задължение и в никакъв случай не се оплакваме от това, а напротив“, коментира пред хората в селото депутатът от 42 – то Народно събрание. Според него няма нищо по-нормално от това именно ДПС да е партията, която полага най-много грижи за Родопите. „Голяма част от ръководството на партията е именно от този район, кой ако не ние ще знаем по- добре проблемите на родопчанина, та нали те са и наши“, посочи Карадайъ. Той призова жителите на с. Гълъбово да направят всичко възможно да преведат документите си за собственост  на земите си в изрядно състояние, за да могат да кандидатстват по програмата за малките земеделски производители, която стартира от началото на 2015 г. „Ние за пореден път сме тук, за да поискаме доверието Ви, защото доказахме, че когато то е взаимно нещата се получават“, каза пък Севим Мусак, която е шеста в листата на ДПС в Смолянско. „Преди няколко месеца бяхме тук, чухме болката Ви и смятам, че каквото поехме като ангажимент, вече е на финалната права“, добави Мусак. Тя призова хората на 5 октомври да направят правилният избор, а именно номер 18 в интегралната бюлетина. На срещата в селото беше и Десислава Димитрова, която е на трета позиция в листата на ДПС в Смолянско.
 
 
„Разликата между останалите партии и нас е, че ние работим за хората, без да даваме напразни обещания, а фактите са ни най-голямото предимство“, коментира Димитрова. Общинският председател на ДПС в Баните Ферад Емин обясни на хората, кои точно проекти са реализирани на тяхната територия благодарение на ДПС. „Знам, че преди нас са минавали други партии и са си преписали активите, за някои от нещата, които ДПС направи за селото и общината, но ние сме тук за да обсъдим нашата платформа, без да им обръщаме внимание на тях. Ние най-добре знаем, какво се направили и с високо вдигната глава стоим пред вас“, коментира Ферад Емин. Той успокои хората, че един от най-наболелите проблеми  на селото с водоснабдяването е на път да се реши. „Проектът, с който кандидатствахме бе одобрен, вече има изпълнител на обекта и ще започне работа по него“, добави Ферад Емин, който е и  зам.-кмет на община Баните.
На срещата в с. Гълъбово бяха още общинският председател на ДПС в Смолян д-р Петър Фиданов, областният младежки лидер Илиан Горанов, Велизар Шкодров – председател на общинската структура на младежите в Смолян,  членове и активисти на ДПС.
 
Пресцентър на ДПС - Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре