Мустафа Карадйъ в с. Барутин: ДПС няма да позволи някой да нарушава правата Ви

Мустафа Карадйъ в с. Барутин: ДПС няма да позволи някой да нарушава правата Ви
ДПС няма да позволи някой да нарушава правата Ви, това заяви водачът на листата на ДПС в Смолянско Мустафа Карадайъ на предизборна среща в доспатското село Барутин. „През последните дни ставаме свидетели на поредните опити да се нарушават елементарни човешки права. Уверявам Ви, че ДПС няма да допусне това. Свободата е във Вас“, категоричен бе Мустафа Карадайъ. На срещата бяха още Десислава Димитрова, която е трета в листата на  ДПС в Смолянско, Пламен Айвазов – четвърти в листата, д-р Петър Фиданов – общински председател на ДПС – Смолян, Велизар Шкодров – младежки лидер на ДПС в община Смолян, активисти и членове на ДПС.
 
 
„Ние сме пред Вас, защото знаем, че когато сме заедно нещата могат да се случат. Затова Ви призовавам на 5 октомври заедно да направим правилният избор и да продължим да работим за развитието на нашия регион“, призова хората Десислава Димитрова. Тя припомни на хората, че ДПС е под номер 18 в интегралната бюлетина. „Всички сте свидетели, че когато ДПС е в управлението се намира начин за разрешаването на вашите проблеми“, добави Карадайъ. Той припомни на хората, колко проекти са реализирани на територията на община Доспат благодарение на ДПС.
Кандидат-депутатите посетиха и с. Любча. Там отново водачът на листата акцентира за правата на хората. „Когато имахте проблем с изкупуването на тютюна всяка седмица бяхме при вас, докато нещата не се случат. На последната ни среща попитах дали има останал и килограм не изкупен тютюн. Отговора беше – Не, което мен лично много ме зарадва“, добави Карадайъ. Той благодари на хората, че с гласовете си на Евроизборите те са показали сами, че ДПС се грижи за тях.
 
Пресцентър на ДПС - Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре