Неделя, 25 Октомври 2015 09:09

МВР: Изборният ден започна в спокойна обстановка

полиция
полиция полиция снимка: Смолян днес!
Изборният ден започна в 6.00 часа. Няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред преди началото на изборите. Създадена е организация за осигуряване на обществения ред. За охраната на 11 844  избирателните секции са ангажирани 13 115 полицейски служители.
Във всяка областна дирекция има създаден щаб, който ще работи на 24-часов режим за отработване на всички сигнали. Работни групи във всяко от районните управления ще реагират на място при получаване на всякакъв сигнал, отнасящ се до изборния ден.
Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ днес ще бъдат отворени от 8.00 до 18.00 часа за издаване на удостоверения, които да послужат на гражданите с невалидни документи да упражнят правото си на глас.
МВР припомня, че в изборните помещения не се допускат хора, носещи оръжие или други опасни за живота и здравето предмети.
Предприети са необходимите мерки за охраната на обществения ред и осигуряването на пожарна безопасност, съобщиха от пресслужбата на МВР.
 
 
 
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!