Четвъртък, 22 Януари 2015 06:59

На Бабин ден: Ин витро център „New Life” дари процедури за двойка с репродуктивни проблеми

На Бабин ден: Ин витро център „New Life” дари процедури за двойка с репродуктивни проблеми
На Бабин ден: Ин витро център „New Life” дари процедури за двойка с репродуктивни проблеми Ин витро център „New Life”
Медицинският управител д-р Добринка Петрова връчи ваучер на представители на сдружение „Зачатие“

Процедури на двойка с репродуктивни проблеми дари на сдружение „Зачатие“ най-новият ин витро център у нас "New Life". Медицинският управител д-р Добринка Петрова връчи ваучера на представителите на неправителствената организация. Двойката ще бъде излъчена чрез жребий. Екипът на „New Life” избра неслучайно за благотворителната кауза Деня на родилната помощ и Бабинден, който отбелязваме по стар стил на 21 януари. По думите на д-р Петрова – „в името на това да помогнем на повече хора да чуят „Мамо, тате – обичам те“.
 

Средствата за тази кауза бяха събрани на благотворителна коледна изложба, организирана от „New Life” и подкрепена от администрацията и кмета на район „Южен“ в навечерието на Коледа. Преди това, в началото на декември екипът на най-новия ин витро център обяви сред децата от детските градини на територията на района конкурс за детска рисунка на тема "Моето семейство". Над 150 творби бяха предоставени на центъра за благородната кауза.
В присъствието на бъдещи майки, на пациенти на болницата и екипа на „New Life”, пред направените с любов от децата рисунки, д-р Добринка Петрова изми ръцете си според ритуала на Бабинден и пожела добра година. Символичната прогноза за това не закъсня. „Ще има много деца. Момчета!“ - възкликнаха от екипа на „New Life”, след като д-р Петрова разчупи ритуалната пита на много парчета.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!