На Бабин ден: Ин витро център „New Life” дари процедури за двойка с репродуктивни проблеми

На Бабин ден: Ин витро център „New Life” дари процедури за двойка с репродуктивни проблеми
Медицинският управител д-р Добринка Петрова връчи ваучер на представители на сдружение „Зачатие“

Процедури на двойка с репродуктивни проблеми дари на сдружение „Зачатие“ най-новият ин витро център у нас "New Life". Медицинският управител д-р Добринка Петрова връчи ваучера на представителите на неправителствената организация. Двойката ще бъде излъчена чрез жребий. Екипът на „New Life” избра неслучайно за благотворителната кауза Деня на родилната помощ и Бабинден, който отбелязваме по стар стил на 21 януари. По думите на д-р Петрова – „в името на това да помогнем на повече хора да чуят „Мамо, тате – обичам те“.
 

Средствата за тази кауза бяха събрани на благотворителна коледна изложба, организирана от „New Life” и подкрепена от администрацията и кмета на район „Южен“ в навечерието на Коледа. Преди това, в началото на декември екипът на най-новия ин витро център обяви сред децата от детските градини на територията на района конкурс за детска рисунка на тема "Моето семейство". Над 150 творби бяха предоставени на центъра за благородната кауза.
В присъствието на бъдещи майки, на пациенти на болницата и екипа на „New Life”, пред направените с любов от децата рисунки, д-р Добринка Петрова изми ръцете си според ритуала на Бабинден и пожела добра година. Символичната прогноза за това не закъсня. „Ще има много деца. Момчета!“ - възкликнаха от екипа на „New Life”, след като д-р Петрова разчупи ритуалната пита на много парчета.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре