Четвъртък, 07 Декември 2017 09:45

На прага на Студентския празник Академичното дружество на МДПС – Смолян с нов председател  

На прага на Студентския празник Академичното дружество на МДПС – Смолян с нов председател  

На прага на Студентския празник – 8 декември, Академичното дружество на МДПС – Смолян е с нов председател. Диляна Кашокова бе избрана единодушно да оглави студентската структура в областния град, като това се случи по време на събранието на Академичното дружество на Младежкото ДПС в Смолян.

Кашокова е студентка втори курс специалност "Комуникационна и компютърна техника" във Физико-технологичен факултет, към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в Смолян. До сега на този пост бе Ахмед Двуяк.

Форумът бе открит от областният председател на Движението Салих Аршински, който поздрави младите хора и им пожела бъдещи успехи. „Трябва да сте горди, че сте част от най-голямата партийна младежка организация в Европа, която дава шанс и развитие на младите хора“, обърна се към представителите на Академинчото дружество Аршински.

Младежите бяха приветствани и от областният председател на Младежкото ДПС в Смолян арх. Шебан Билянов. Специално за форума в Смолян бяха пристигнали и зам.-председателите на МДПС Сезгин Мехмед и Левент Мемиш.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!