Menu
Петък, 11 Май 2018 09:54

Над 20 000 клиента обслужиха служителите от офиса на НАП в Смолян

Публикувана от Прочетена 1821 пъти

През офисът на НАП в Смолян са преминали над 20 000 клиента за първите четири месеца на 2018 г. Средно на ден инспекторите са приемали по 250 клиента. Двойно се е увеличил броят на клиентите, които са предпочели да подадат данъчните си декларации с ПИК или с електронен подпис.

По данни от системата за управление на опашките, средното време за изчакване и получаване на услугата е 7 минути. Най-често използваната услуга е подаването на различни видове данъчни и осигурителни декларации, след нея се нареждат  издаване и връчване на удостоверения, изясняване на здравноосигурителния статус и потвърждаване на заявления за подаване на документи по електронен път.

Напомняме на клиентите, че НАП предлага електронна справка за задълженията на сайта: www.nap.bg като за целта е необходим електронен подпис или персонален идентификационен код, който може да получи от всеки офис на НАП.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!