Menu
Вторник, 18 Септември 2018 15:49

Над 300 самодейци ще участват във Фестивала на киселото мляко в Момчиловци

Публикувана от Прочетена 909 пъти

„За наша голяма радост тази година във фестивала ще вземат участие над 300 самодейци. Участници ще бъдат не само състави от община Смолян, но и от община Крумовград, община Рудозем, община Пещера, община Пазарджик”, каза секретарят на читалище „Светлина” в село Момчиловци Васка Мавродиева.

Тя посочи, че читалището изказва своята благодарност към всички самодейни колективи от региона и страната, които ще подкрепят реализирането на този уникален фестивал, показващ културата и традициите. „Благодарим и на официалния организатор и спонсор на фестивала г-н Иван Тодоров, както и за подкрепата оказана от Община Смолян”, каза още Мавродиева.

Фестивал на киселото мляко - култура и традиции – с. Момчиловцище се проведе от 21 до 23.09.2018 г.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!