Menu
Неделя, 25 Февруари 2018 10:00

Над 60 машини на пътните служби са по пътните артерии в Смолянско, навсякъде вали сняг

Публикувана от Прочетена 1401 пъти

Над 60 машини на пътно поддържащите фирми в Смолянско, вече са по пътните артерии и обработват настилките заради снеговалежа, който е на територията на цялата област, съобщиха от дежурната част на Областно пътно управление в родопския град.

„Сняг вали по всички проходи, още през нощта излязоха над 60 машини, които обработват пътните настилки против заснежаване и поледяване. На този етап няма въведени ограничения в областта“, добавиха още от Пътното управление.

Температурите са от порядъка на минус 5 до 0 градуса.

По високите части на общините Борино, Доспат, Пампорово и проходите вече снеговалежът е интензивен, очаква се през деня пътната обстановка в Смолянско да се усложни, като пътните служби препоръчват на всички, които тръгват на път да са подготвени добре и оборудвани за движение при зимни условия.

Източник: dariknews.bg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!