Menu
Сряда, 02 Януари 2019 11:31

Намериха починал 54-годишен мъж от Златоград обявен за местно издирване

Публикувана от Прочетена 1638 пъти

На 31.12.2018 г. около 10.00 часа в м."Чилингирско", землище на гр.Златоград, е намерен трупа на 54-годишен мъж от гр.Златоград, който е бил обявен за местно издирване на 30.12.2018г. по молба на близките му.

Незабавно след получаване на молбата за издирване са предприети мероприятия за установяване местонахождението на 54-годиншя мъж.

В резултат на тях мъжът е намерен починал в местността „Чилингирско“, землище на гр.Златоград. Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при РУ- Златоград.

Извършен е оглед, при който не са установени първоначални данни за насилствена смърт.  Трупът е приведен за аутопсия в МБАЛ-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!