Menu
Сряда, 02 Август 2017 18:14

НАП връчва документи по електронен път

Написана от
Прочетена 1577 пъти
В портала за е-услуги е достъпна електронната услуга за връчване на документи по електронен път – „Връчване на документи“. Чрез нея клиентите на приходната агенция имат възможност да получават електронни документи, издадени от служителите на НАП.
Достъпът до електронната услуга имат физически лица и юридически лица, които притежават квалифициран електронен подпис /КЕП/ на задължено лице с право на пълен достъп до е-услуги на НАП, както и притежателите на КЕП на упълномощено лице с пълен достъп до групата услуги „Връчване на документи“.
Чрез е-услуга органите по приходите могат да връчват актове за прихващане и възстановяване на данъци, запорни съобщения, искания за предоставяне на документи и др.
Електронните услуги спестяват време и разходи на клиентите на НАП.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!