Направете градината място за почивка

Направете градината място за почивка

Ако търсите нови външни мебели, може лесно да бъдете затрупани от огромния брой налични опции. Всяка градина е различна и всеки има свой вкус. Градината е чудесно място за почивка и релакс. Независимо дали сте социален човек, който обича да се събира с приятели и семейство през дългите летни нощи, или просто обичате тихото съзерцание сутрин с кафе, има много причини, поради които бихте избрали да се отправите към градината си. Възползвайте се максимално от лятото и се отпуснете комфортно с нашата селекция от градински столове. Независимо дали търсите висящи Градински столове, люлеещи се столове, сгъваеми столове или дори релаксиращ шезлонг, ние имаме нещо за всеки вкус.

Защо не седнете на една от нашите зашеметяващи градински пейки, за да спрете и да оцените цялата упорита работа, положена във вашите цветни лехи и морава? Люлки и хамаци ще ви успокоят след тежък работен ден. Калъфите за мебели и възглавниците за седалки ще ви помогнат да се отпуснете със стил и ще поддържат мебелите ви във вътрешния двор да изглеждат чисти и девствени. Да не забравяме и най-малките, избор на детски градински мебели може да помогне за създаването на идеалното външно жилищно пространство, на което цялото семейство да се наслаждава.

Погледнете градината си

  • Проверете размера на вашата градина и се уверете, че има достатъчно място за мебелите, които искате да закупите.
  • Уверете се, че няма препятствия, като дървета или огради.
  • Проверете дали има достатъчно светлина на местата, където ще седите през деня (ако не, помислете за инвестиране в някои соларни лампи).
  • Уверете се, че във вашата градина има места със сянка; това ще ви помогне да се охладите в горещите дни и ще предпази от ултравиолетовите лъчи през слънчевите месеци, както и ще позволи уединение, когато е необходимо.

Изберете стил

Потърсете вдъхновение и изберете стил като минималистичен/максималистичен, естествен/изкуствен и рустикален/модерен. Препоръчваме да използвате сайтове за социални медии като Pinterest, за да съберете вашите идеи заедно и да стесните търсенето си до конкретните стилове, които харесвате. Това също може да бъде чудесно за намиране на идеи за осветление, декор и градински инструменти.

Изберете парчета, които пасват

Първо, трябва да вземете предвид размера на вашата градина. Ако имате по-малка морава или балкон, насочете се към компактни външни мебели. Кръглите градински маси могат да помогнат за увеличаване на тесните пространства без компромис с пространството. Сгъваемите градински столове са удобни като малка саксия и могат да се сгънат обратно и да се съхраняват на друго място, когато дъждът най-накрая се върне. С всички тези възхитителни налични опции можете да забравите да продължавате да балансирате храна и напитки в скута си.

Изберете материал, който позволява всякакви климатични условия

Можеш ли да го оставиш навън? Какви градински мебели е най-добре да купите? Ракита или ратан е по-добра? Как ще издържи проверката на времето? Инвестирайте в добър комплект градински мебели, който ще служи години наред! Трябва също така да покриете мебелите или, ако можете, да ги преместите вътре през студените месеци, когато не се използват. Това ще запази вашите мебели в най-добро състояние.

Добавете финални щрихи

Довършителните щрихи като възглавници или покривки могат да добавят допълнително измерение към дизайна на вашата градина. Въпреки че тези артикули ще трябва да се прибират и съхраняват след всяка употреба, заслужава си заради лукса и комфорта, който могат да донесат.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре