Menu
Понеделник, 14 Август 2017 14:33

Народният представител от ГЕРБ д-р Красимир Събев бе удостоен с почетна грамота на родопското село Загражден

Написана от
Прочетена 1907 пъти
Д-р Красимир Събев Д-р Красимир Събев

Народният представител от ГЕРБ д-р Красимир Събев бе удостоен с почетна грамота на родопското село Загражден. Грамотата бе връчена на традиционния празник на селото от кмета Венцислав Шиков за цялостен принос в областта на здравеопазването и съпричастност към идеите и дейностите на населено място.

Депутатът изрази благодарност към организаторите на годишната среща – събор на селото. Той пожела на жителите на Загражден да запазят гостоприемството и традициите, които съхраняват идентичността на района. „Толерантността в Родопите към всички етноси и религии изразява способността да се установи и съхрани общуването с хората. Искам да благодаря на кмета на Загражден за всичко, което е направил за хората и да го уверя, че той има подкрепата на народните представители от ГЕРБ“, каза д-р Събев.
 
gerb zagrazhden

Депутатът заяви, че е в ход подготовка за изготвяне на технически проект и тръжна документация за изпълнение на проучвателно-проектантски работи и строителство (инженеринг) на отсечката от Белица до Загражден. Процедурата за избор на изпълнител за 8-километровия участък се очаква да бъде обявена до края на този месец. Обектът ще е стойност около 4,7 млн. лв. с ДДС, осигурени от бюджета на АПИ.

Отсечката е най-прекия път към вътрешността на страната за жителите на община Баните.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!