Menu
Сряда, 15 Март 2017 14:45

Наташа Василева, ДПС: Никой не може да се върне в миналото и да промени своя старт, но стартирайки сега всеки може да промени своя финал

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

„Никой не може да се върне в миналото и да промени своя старт, но стартирайки сега, всеки може да промени своя финал”, така Наташа Василева,която е трета в листата на ДПС за област Смолян се обърна за подкрепа към присъстващите на срещата жители на девинския кв.Настан. Според нея, държавата трябва да бъде инструмент на българското общество, а концентрацията на властта не е решението, а е един от основните проблеми на страната ни.

По време на срещата хората поставиха въпроси свързани с безработицата и обедняването в района, демографската криза и основния проблем за кв.Настан – качеството на водата и изграждането на нов водопровод.
Наташа Василева, сподели колко много е направено когато ДПС са в управлението и напомни за милионите влезли в Община Девин през мандата на Здравко Василев,кмет от Движението и за реализирания стратегически обект „Цанков Камък”.Тя подчерта, че ДПС винаги е работила в интерес на хората на всички нива във властта и се е отнасяла с разбиране към проблемите на малките населени места.

Голям интерес у хората предизвика споделеното от Севим Мусак за Европейския парламент и мястото и ролята на ДПС. Тя с болка сподели как има хора в страната ни,които се отнасят с недоверие към партията,като направи съпоставка с уважението и позицията която има партията с представителите и в този парламент . Обърна се към хората с молба за подкрепа и даде пример, как Мадан и Рудозем се развиват, след като избраха да гледат в една посока с ДПС.

На срещата присъстваха още Карамфил Каров – председател на Общински съвет на ДПС, Севдалина Брезалиева – председател на Дружеството на жените в Девин и Стефан Василев-председател на местната организация.

Пресцентър на ДПС - Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!