Menu
Понеделник, 05 Ноември 2018 17:44

НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ, ЩЕ БЪДЕ ПРОВЕДЕН В ГРАД СМОЛЯН

Публикувана от Прочетена 1763 пъти

На 10 – 11.11.2018г. в спортна зала „Величко Чолаков“ – Смолян предстои да се проведе Национален фестивал на бойните спортове „Свети Архангел Михаил“. Турнира обединява общо пет бойни системи , като в мероприятието ще вземат участие почти всички спортни клубове в страната, които развиват карате, джу – джицу, специална самозащита, файтинг или дуо система. Тази година в турнира ще има и чуждестранно участие на отбори от Р.Гърция и Р.Румъния.

Организатори на мероприятието са Спортен клуб „БУДОКА – България“, Община Смолян, Областна дирекция на МВР – Смолян, Център за подкрепа и личностно развитие ОДК – Смолян, Българска джу – дицу федерация и Българска федерация по полицейска лична защита.

Мероприятието се провежда за втора поредна година утвърждавайки се, като най – големия турнир по бойни изкуства в страната. В дните преди състезанието са организирани отворен семинар по карате, джу – джицу и специална самозащита за граждани, както и отворени кондиционни тренировки по кросфит и пилатес.

received_254771165229992.jpeg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!