Menu
Понеделник, 19 Юни 2017 17:34

Национална колоездачна обиколка по повод 180-годишнината от рождението на Васил Левски

Написана от
Национална колоездачна обиколка по повод 180-годишнината от рождението на Васил Левски снимка: Смолян днес!
На 18 юли 2017 г. България ще отбележи 180-годишнината от рождението на Апостола на свободата Васил Левски.
Във връзка с честването на тази бележита годишнина и отдаване на заслужена почит към неговото дело и саможертва, Областна администрация – Ловеч, съвместно с Български колоездачен съюз, организират Колоездачна обиколка на национално ниво, която ще се проведе на 16-17 юли 2017 г. Целта е привличане на вниманието към личността на Васил Левски, популяризиране на идеите и дейността му, и неговият принос за свободата и независимостта на България.
Обиколката обхваща маршрут, свързан със знакови места от дейността на Апостола: Карлово – Троян – Ловеч и е включена в спортния календар на Българския колоездачен съюз за 2017 г.
В Колоездачната обиколка Купа „Васил Левски” 2017 г. могат да участват професионални състезатели и любители, които отговарят на условията и са регистрирани, съгласно изискванията за Наредбата за провеждане на мероприятието.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!