Menu
Понеделник, 25 Септември 2017 16:14

Националният треньор към Федерацията по тенис Тодор Енев ще изнесе открит урок в Смолян

Написана от
Прочетена 825 пъти

Спортното събитие  е по инициатива на кмета Николай Мелемов

Община Смолян съвместно с Българската федерация по тенис организира среща, инициирана от кмета Николай Мелемов,  която ще бъде последвана от открит урок за всички деца и младежи, които спортуват тенис на корт в Смолян. От страна на федерацията ще присъства Тодор Енев,  треньор на националния ни отбор,  както и други представители от  федерацията. Целта е да се засили комуникацията  с двата Тенис клуба в Смолян, а  също така да се популяризира този вид спорт, съобщи зам.-кметът Марин Захариев.

Откритият урок ще се състои на 26 септември /вторник/ от 15.00 часа на  кортовете в кв. Райково, а при дъждовно време в Спортната зала.  Общината кани всички деца, които харесват този спорт  да присъстват на открития урок и да се срещнат с треньора на националния ни отбор, съобщиха от общината.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!