Наводнени къщи, повредени покриви и изкоренени дървета, след пороен дъжд в Неделино

Наводнени къщи, повредени покриви и изкоренени дървета, след пороен дъжд в Неделино Наводнени къщи, повредени покриви и изкоренени дървета, след пороен дъжд в Неделино Наводнени къщи, повредени покриви и изкоренени дървета, след пороен дъжд в Неделино
Наводнени етажи на жилищни постройки, повредени покриви и изкоренени дървета са част от щетите, след пороен дъжд в Неделино. Гръмотевичната буря се разразила вчера около 15 часа и в рамките на 25 минути са паднали сериозни количества дъжд над родопския град, като имало и ураганен вятър. За радост няма пострадали хора, уточнява градоначалникът Боян Кехайов. 
Днес продължава работата по отстраняване на щетите и почистването на улиците от кални наноси, почистват се и шахтите, уточнява още Кехайов. Пораженията са предимно в Неделино. 
Наводнени улици и липса на електричество имаше и в Смолян вчера следобед, след бурен вятър и интензивен дъжд, който само в рамките на двайсетина минути успя да затапи околовръстното, в близост до кв. "Устово", където имаше и закъсали автомобили. 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре