Menu
Неделя, 19 Май 2019 14:11

Най-малките жители на община Мадан отбелязаха Деня на българския спорт

Публикувана от Прочетена 2174 пъти
Общинска администрация – Мадан и ДГ „Елица” организираха спортен празник под надслов „Спорт срещу агресия”, който се проведе в Спортния комплекс. Най-малките жители на общината отбелязаха Деня на българския спорт с различни игри, включващи бързина, ловкост и сръчност. В истинско забавление за децата се превърна проведения футболен мач със съдия треньорът по футбол Руфат Юсенов.
Малчуганите имаха възможността да се насладят на демонстрация на бойни изкуства на спортен клуб „Арес-Мадан” с треньор Антон Стоянов.
Зам.-кметът на общината Явор Орлов поздрави учителите и децата за отличното представяне и им връчи грамоти и предметни награди от името на Кмета на общината.
Директорът на детското заведение Снежана Атанасова изрази своята благодарност към ръководството на общината за осигурените награди, както и за съвместната инициатива, която се организира за втора поредна година.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!