Сряда, 23 Октомври 2019

„НАЙ-МНОГО СЕ ЛЪЖЕ  ПРЕДИ ВОЙНА, ПРЕДИ ИЗБОРИ И СЛЕД ЛОВ” Ото фон БИСМАРК

Публикувана от
„НАЙ-МНОГО СЕ ЛЪЖЕ  ПРЕДИ ВОЙНА, ПРЕДИ ИЗБОРИ И СЛЕД ЛОВ”  Ото фон БИСМАРК
   

                Тази  прословута мисъл на германския политик от по-миналия век, потвърди Николай Мелемов – кандидат от ГЕРБ за кмет на Община Смолян. В поредния си предизборен клип Валя Василева – директор на Регионалния исторически музей буквално се изцепи:  ТЕ, /разбирай  Мелемов !?/  били  спасили Фолклорния ансамбъл „Родопа” и Родопския драматичен театър !? Да, съвсем сериозно се твърди, че  досегашния градоначалник, който ОСЕМ ГОДИНИ води тежки  битка срещу културата в Смолян,  бил спасил тези емблематични за Родопите културни институти. !? Факт е, че  за два мандата успя да закрие  „Орфеевите празници”, Кабелното радио, Общинския вестник „Родопски вести” и Детско юношеския ансамбъл, но Театъра и Ансамбъла, оцеляха.

Те бяха спасени, не заради, а въпреки Николай Мелемов. В качеството си на народен представител той е изцяло съпричастен със закриването на театъра. Само активната и последователна позиция на БСП и последвалата остра обществената реакция  доведе до неговото възстановяване. Вече в качеството си на кмет, Николай Мелемов директно предложи на Общинския съвет „цялостно съкращаване на Фолклорен ансамбъл „Родопа” и Духов оркестър” !!!

Цитатът е от неговата докладна записка  до Общинския съвет, разгледана  на 16.12.2011 г. Отново будната обществена съвест,  протестните действия от служителите на  ансамбъла и най-вече, активната съпротива на общинските съветници от БСП попречиха да бъде прието това срамно решение, за което упорито настояваха представителите на ГЕРБ.

                   Тези факти са обществено известни и Мелемов много добре знае това. Той обаче разчита на късата човешка памет и се придържа към провереното от него правило., че „най-много се лъже преди избори”.

                   Големият въпрос е до кога ще търпим да ни управляват подобни хора?

 

ПРЕСЦЕНТЪР НА БСП  - СМОЛЯН

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

платен материал

Прочетена 783 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!