Menu
Сряда, 24 Октомври 2018 17:18

НЧ”Балкански просветител 1871” кв. Райково покани бивш директор на детска градина  за гост  в Деня на будителите

Публикувана от Прочетена 2121 пъти
Калинка Берова в читалището Калинка Берова в читалището

НЧ”Балкански просветител -1871”в смолянския квартал Райково организира тържество по случай Деня на будителите. То ще се състои на 1 ноември т.г. от 18 часа в залата на читалището.

Гост на празненството ще е дългогодишният бивш директор на ОДЗ ”Родопчанче” Калинка Берова. Представянето на нейният творчески път райковци свързват със 70 годишният юбилей  на детското заведение и приносът на г-жа Берова за неговото развитие и утвърждаване .Освен учител и ръководител тя участва всеотдайно и в обществения живот на квартала.

Г-жа Берова е била част от читалищното настоятелство във време, когато райковските  учители  са участвали активно в самодейния  живот на културното огнище.Надяваме се  в Деня на будителите , всеки от нас да събуди детското в себе си и заедно да се върнем в най-прекрасните мигове от живота ни – детството. Заповядайте на тържеството!

Сийка Кетева

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!