Menu
Сряда, 15 Май 2019 19:40

Неделино с благотворителни инициативи за близнаци, останали кръгли сираци

Публикувана от Прочетена 911 пъти
УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,
 
Във връзка с отправени запитвания и съпричастност към съдбата на малолетните близнаци Ивайло и Борислав Хаджиеви на 13г. от гр.Неделино, Ви уведомявам следното:
 
Към момента по мое предложение Общински съвет-гр.Неделино ще отпусне еднократна финансова помощ в размер на 1000лв. за тяхното подпомагане. Проведени са срещи с Дирекция „Социално подпомагане“ и Отдел „Закрила на детето“ с цел отпускане на социални помощи и ежемесечно подпомагане на двете непълнолетни деца.
 
Проведена е среща с училищното ръководство за безпроблемното продължаване на обучението на децата и евентуално отпускане на стипендия.
 
Към момента няма възможност за откриване на дарителска банкова сметка на името на децата, тъй като все още не е определен техен настойник. Надявам се в близките 1-2 дни и този проблем да бъде решен, за което допълнително ще Ви информираме.
Като Кмет на община Неделино Ви благодаря за бързата реакция и съпричастността, която проявихте от Неделино и чужбина.
 
За тези от Вас, които желаят да дарят парични средства Община Неделино организира поставянето на кутия за дарения, която се намира във фоайето на Общинска администрация-Неделино.
 
Убеден съм, че с общи усилия наистина ще помогнем на близнаците Ивайло и Борислав и се надявам в инициативата да се включат всички, които имат добри сърца.
 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!