Неделя, 25 Октомври 2015 13:46

Николай Мелемов: Гласувах с мисълта за Смолян и неговото европейско бъдеще

Николай Мелемов: Гласувах с мисълта за Смолян и неговото европейско бъдеще
Гласувах с мисълта за Смолян и неговото бъдеще. Аз съм оптимист и съм сигурен, че  градът и общината ни имат много добро европейско бъдеще, но се моля България да има стабилно правителство, на което Европа да има доверие, за да може тези над 70 млн.лв., които са гласувани за Смолян, да дойдат тук и да променят нашия град към по-добро. Това заяви Николай Мелемов пред журналисти днес.
Николай Мелемов гласува в 11,30 часа в Младежкия дом, след като изчака половин час, докато дойде редът му. Той пристигна заедно със съпругата си Валентина, майка му Мария, както и семействата на брат му Христо и на сина му Тодор.  
„Гласувах също за референдума, защото това е шанс на милиони българи, които са зад граница, да дадат своя вот“, посочи Мелемов. Коментирайки високата избирателна активност, която регистрират комисиите в общината, той каза, че хората мислят за града и виждат, че нещата се случват. Мелемов смята, че хората имат надежда и вярват, че със своя глас могат да повлияят на бъдещето на Смолян.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!