Петък, 23 Октомври 2015 09:47

Николай Мелемов към симпатизантите на ГЕРБ: Време е да свалим 14-ките от автомобилните стъкла

Николай Мелемов към симпатизантите на ГЕРБ: Време е да свалим 14-ките от автомобилните стъкла
Скъпи приятели, в първата половина на предизборната кампания спонтанно възникна идеята да сложим стикер с №14 на своите автомобили в знак на подкрепа за партия ГЕРБ в Смолян. Това беше своеобразен отговор на започналата плакатна война, от която ние се отказахме съвсем навреме, тъй като за една европейска партия като ГЕРБ такива предизборни отношения са неприемливи. За нас изборите не са война, а състезание на идеи между хора, които искат да постигнат успехи за своите съграждани. Още тогава заявих, че ние не искаме да спечелим изборите на всяка цена, а ще го направим само с позволени средства и коректно отношение.
Отсърце искам да ви благодаря, че вместо да участвате в непристойна гонитба с опонентите ни, вие предпочетохте по-интелигентния подход – да залепите стикер с №14 на своите автомобили и плакати зад стъклата на своите офиси и магазини. Споделям приятното чувство, което изпитвахме в офиса на партия ГЕРБ при всяко идване на симпатизант с искане да получи стикер за колата си. Наложи се многократно да поръчваме отпечатване нови и нови стотици бройки. Удоволствие за всички ни бяха „поздравите“ при среща със сроден автомобил на улици и кръстовища. Благодаря на всички, които изпратиха фотографии на автомобили със стикер №14 и аз с удоволствие ги споделях на профила ми във Фейсбук.
А сега, когато предизборната кампания приключи, ви призовавам да ги свалим от своите автомобили, което ще направя и аз. Не бих искал накрая да опорочим прекрасната инициатива.
 
Пресцентър ГЕРБ-Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!