Menu
Сряда, 05 Април 2017 17:41

Николай Мелемов връчи наградата на отличения с приза „Лесовъд на годината” инж.Михаил Илиев

Написана от
Николай Мелемов връчи наградата на отличения с приза „Лесовъд на годината” инж.Михаил Илиев снимка: община Смолян
Кметът на Смолян поздрави горските служители по повод празника им
 
Кметът Николай Мелемов връчи наградата на отличения с приза „Лесовъд на годината” инж.Михаил Илиев от ДГС – Славейно. Днес Южноцентралното държавно предприятие – Смолян организира регионално честване на Седмицата на гората – 2017 г. , която преминава под мотото „Гората е живот”. Подгласници на Михаил Илиев са инж. Станко Делиянчев – директор на ДГС – Смолян и  Сидер Мишев – технолог по дърводобив в ДГС – Триград.  Мелемов поздрави горските служители по повод празника им, благодари им за усилията, които ежедневно полагат за опазването на гората и им пожела лично щастие и служебни успехи. Гостите на тържеството и горските служители бяха поздравени от  зам.-директор на ЮЦДП инж. Ивайло Исаев и   инж. Сашка Иванова,  зам.-директор на РДГ – Смолян.   
На събитието присъстваха зам.-областният управител Илия Годев, директорът на ОД на МВР Николай Димов , командирът на 101 Алпийски батальон подп.Димитър Кацаров и други гости.
Инициативите на ЮЦДП по повод „Седмицата на гората” продължават. Във фоайето на Родопския драматичен театър  ще се проведе  „Подвижна класна стая „Земното кълбо“. В нея ще  участват ученици от местните училища в образователно мероприятие с урок за дъбовите гори.
Преди това бяха раздадени 2000 фиданки за организации и физически лица  под моста на новия център.
На 6 април от 14.00 часа ще се състои награждаването в съвместен конкурс с Регионална библиотека „Николай Вранчев“ - Смолян за макет и пано с природни материали.  
 
Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!