Menu
Четвъртък, 16 Август 2018 19:56

Нова детска площадка радва малчуганите в Мадан

Публикувана от Прочетена 1105 пъти

Нова детска площадка радва малчуганите в Мадан. Детският кът е разположен в междублоковото пространство на ул“Родопи“ и е оборудван с комбинирано съоръжение с пързалки, катерушки и люлки, а за отмора и отдих на дечицата и техните родители има поставени и пейки.

Мястото е оградено с цветна дървена ограда, а настилката е противоударна и отговоря на всички изисквания за качество и безопасност. Стойността на новата придобивка е 15 800 лева, а средствата са осигурени от Общинския бюджет.

Припомняме Ви, че през последните седем години на територията на общината са изградени повече от 37 детски площадки, няколко многофункционални спортни игрища, над 10 фитнеса на открито, повече от 5 беседки и кътове за отдих и не на последно място Многофункционалната спортна зала в града.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!