Menu
Петък, 30 Ноември 2018 11:47

Нова къща за гости и ресторант за бързо хранене „Мишурови“ отвори врати в Смолян

Публикувана от Прочетена 6995 пъти
Къща за гости „Мишурови“ Къща за гости „Мишурови“

Нова къща за гости и ресторант за бързо хранене „Мишурови“ , отвори врати днес в Смолян. Модерният комплекс се намира на ул.“Тракия“ № 1 в родопския град.

785.jpg

Хотелската част разполага с 6 двойни, 5 тройни и 1 единична стая, оборудвани с всичко необходимо за добра и приятна почивка. Стаите разполагат и с тераси, а обзавеждането и интериорът са дело на водещи дизайнери в бранша, които са се погрижили всяко едно място за отдих, да има своя почерк и да излъчва топлина и уют.

789.jpg

Ресторантът за бързо хранене ще предлага всеки ден, без неделя топла и вкусна храна, като задължително в менюто ще присъстват няколко вида супи и разнообразие от основни ястия. Качеството на храната е гарантирано, като се използват само продукти, отговарящи на Българския държавен стандарт, без да се прави компромис в това отношение. Храната се приготвя от майсторите-готвачи Златка и Ясен Уручеви.

145.jpg

Желанието на собствениците Сийка и Венци Мишурови, е всеки докоснал се до Комплекса, да остане доволен и щастлив и да се превърне в предпочитано място за тях.

Семейство Мишурови е известно в Смолян с дългогодишният си опит в търговията с месни и хранителни продукти.

Телефон за резервации и поръчки : +359 898 760 200

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!